Izvor: RTS, 25.Avg.2023, 15:52

Бахар: Тежимо високом ритму током свих 90 минута

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је у најави за меч петог кола против Вождовца да његова екипа тежи високом ритму током свих 90 минута.
Црвена звезда и Вождовац састају се у суботу од 19 часова на крову шопинг центра "Стадион".
"Упознати >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << смо са чињеницом да је Вождовац најмлађа екипа у Суперлиги. Саставили су тим од талентованих и младих играча, не само оних који су прошли Омладинску школу Црвене звезде, већ и фудбалера из других клубова. Вождовац је добра екипа, коју краси брзина, али и амбициозни појединци. На мојим играчима је да наставе са добрим партијама и да размишљају о својој игри", рекао је Израелац, а преноси клупски сајт.
Меч ће бити одигран на вештачкој трави, али бахар не мисли да ће то представљати проблем његовој екипи.
"Утакмица против Вождовца ће се разликовати од претходних, с обзиром да ћемо играти на вештачкој подлози. Свакако је то нешто ново за мене и целокупни стручни штаб, екипа ће морати другачије да игра. Међутим, знамо да се ради о новом терену и верујем да ћемо имати добре услове за игру", додао је Бахар.
Изралески стручњак је поручио да црвено-бели напорно раде како би током дуела свих 90 минута одиграли на високом нивоу.
"Увек припремамо екипу са циљем да добро отвори утакмицу и буде потпуно спремна за сам почетак. Ипак подједнако је битно да се исти ниво задржи и у другом полувремену, не само због резултата, већ и због чињенице да нас очекују утакмице у Лиги шампиона, где је потребан висок интензитет игре. Потрудићемо се да висок ритам задржимо током свих 90 минута, а не само током једног полувремена. Играчи се напорно припремају за то и тренирају како би циљ спровели у дело", рекао је он.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.