Izvor: RTS, 12.Sep.2023, 00:44

Фудбалери Португалије убедљиво победили Луксембург 9:0 у квалификацијама за Европско првенство

Фудбалска репрезентација Португалије победила је селекцију Луксембурга резултатом 9:0 у мечу Групе Ј квалификација за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој.
Португалија је на овом мечу играла без Kристијана Роналда, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а у листу стрелаца уписали су се Гонкало Инасио у 12. и 45, Гонкало Рамос у 18. и 34, Диого Жота у 57. и 77, Рикардо Хорта у 67, Бруно Фернандес у 83. и Јоао Феликс у 88. минуту.

Словачка је на свом терену надиграла Лихтенштајн 3:0, док је Исланд савладао Босну и Херцеговину 1:0.
Прво место на табели Групе Ј држи Португалија са 18 бодова, док је Словачка друга са 13. Луксембург је трећи са 10 бодова, док су БиХ и Исланд сакупили по шест. Лихтенштајн је последњи без бодова.
Велс је у Групи Д у гостима победио Летонију 2:0. Стрелци за Велси били су Арон Рамзи у 29. минуту из пенала и Дејвид Брукс у шестом минуту надокнаде времена.
Хрватска је у гостима победила Јерменију 1:0. У овом колу слободна је била Турска.
Хрватска и Турска имају по 10 бодова, док су иза њих Јерменија и Велс са по седам. Летонија је последња без бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.