Српски тим за Олимпијске игре у Паризу тренутно има 79 спортиста

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 15:05

Српски тим за Олимпијске игре у Паризу тренутно има 79 спортиста

Тим Србије тренутно има 79 спортиста за предстојеће Олимпијске игре у Паризу. Фото: Танјуг/AP Photo/Aurelien Morissard Пласман на ОИ у Паризу у екипним спортовима обезбедили су кошаркаши, кошаркашице, ватерполисти, одбојкашице и баскеташи Србије.
Олимпијску визу избориле су и атлетичарке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ивана Шпановић, Милица Гардашевић и Ангелина Топић, један бициклиста и једна бициклисткиња, боксер Вахид Абасов и боксерка Наталија Шадрина, мушки и женски четверац у кајаку, веслачица Јована Арсић, стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец, рвачи Мате Немеш, Стеван Андрија Мићић и Хетик Цаболов, пливач Андреј Барна, мушка пливачка штафета 4×100 м слободно и теквондисткиња Александра Перишић.
Србију је на претходним ОИ у Токију 2021. представљало 87 спортиста и спортисткиња, који су освојили девет медаља, и то три златне, једну сребрну и пет бронзаних. ОИ у Паризу ће бити одржане од 26. јула до 11. августа.
Alonso: Ferari sa Hamiltonom konkurentan za titulu 2025. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тим за Олимпијске игре у Паризу тренутно има 79 спортиста се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.