Izvor: RTS, 01.Apr.2023, 14:34

Вучић честитао Звезди на измирењу 7,3 милиона евра пореског дуга

Прдседник Србије Александар Вучић честитао је Црвеној звезди и Звездану Терзићу, због измирња 7,3 милиона евра пореског дуга.
Фудбалски клуб Црвена звезда стоји финансијски много боље од Партизана. Да сад људи не би лупали глупости да је то захваљујући >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мени - није. Поздрављам одговоран однос Звезде, рекао је председник Србије Александар Вучић.
"ФК Црвена звезда је платила 7.3 милиона евра пореског дуга и онда незналице кажу, не разумеју шта је држава - како је платио, узео позајмицу? Мене као представника државе занима да ли је држава добила своје паре.”
”Држава је од Звезде добила паре, а шта мене брига од кога је клуб позајмио? Да ли ће Звезда то да врати сад кад добије паре од Лиге шампиона, претпостављам да мора и хоће", рекао је Вучић новинарима одговарајући на питање колико дугују Партизан и Звезда држави за порез.
Кажу - Терзић позајмио? Честитам мајсторе, уплатио си држави! Хвала што си показао да је то приоритет ФК Црвена звезда, а не да држава буде последња рупа на свирали, јер ћемо да је уценимо навијањем, нагласио је Вучић.
"Звезда је представљала Србију у Европи, некад успешно, некад мање успешно и имали су подршку и желим им пуно среће у Лиги шампиона", поручио је председник Србије.
Звезда је пред освајањем шесте узастопне титуле првака Србије, која доноси директан пласман у групну фазу Лиге шампиона наредне сезоне.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.