6. OKTOBAR ĆE SE DUGO PAMTITI: Mihajlović uspeo nešto do sada NEVIĐENO na ČIZMI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6. OKTOBAR ĆE SE DUGO PAMTITI: Mihajlović uspeo nešto do sada NEVIĐENO na ČIZMI (FOTO)

Emotivan trenutak za sve.

Fudbaleri Bolonje i Lacija sastaju se šestog oktobra u okviru Serije A, a tog dana će biti održano hodočašće u čast Siniše Mihajlovića, a zanimljivo je da će i navijati zajedno tokom cele utakmice. Podsetimo, srpski stručnjak se već nekoliko meseci bori sa leukemijom, a vest o njegovoj bolesti šokirala je fudbalsku planetu.

Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno! I to u izmenjom sastavu, pošto su pozvali i navijače Lacija za koji je Mihajlović igrao i to kao odličnu uvertiru za meč ta dva tima.

Bolonja će dočekati Lacio 6. oktobra od 15 časova u 7. kolu Serije A, a navijači dva tima naći će se ranije u Hramu Sveti Luka. Više od hiljadu ljudi je prvog puta prisustvovalo hodočašću na kom je bila i Arijana Mihajlović, supruga srpskog stratega.

Mihajlovic está finalizando o seu segundo ciclo de quimioterapia, mas dificilmente estará em Údine, no domingo. É esperado que o treinador consiga ir para o banco de reservas no dia 6 de outubro, contra a Lazio, em Bolonha.

📰 - Corriere dello Sport

📸 - Bologna FC pic.twitter.com/wzURaeZcCC

— Bologna FC - Brasil 🇧🇷 (@bolognafcbrasil) September 26, 2019

Siniša Mihajlović je letos otkrio da boluje od leukemije neposredno pred početak lečenja. Nakon završene prve faze rezultati su bili dobri, te je Mihajlović sa klupe predvodio Bolonju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša Mis Univerzuma Amelija Vega, supruga NBA košarkaša Ala Horforda

Hoy recordamos a la hermosa Amelia Vega, Miss Universe 2003 de REPÚBLICA DOMINICANA😍 La única dominicana que ha ganado la corona del Miss Universe. . . . #AmeliaVega #MRDU #missrepublicadominicana #MissDominicanRepublic #DominicanRepublic #MissUniverse #MissUniverso #TBT

Објава коју дели Todas Misses by Bryan Medina (@todasmisses) дана 14. Сеп 2017. у 5:52 PDT

Amelia Vega explota contra bullyng cibernético tras ataque contra su hija http://noticialibre.com/2017/09/07/amelia-vega-explota-contra-bullyng-cibernetico-tras-ataque-contra-su-hija/

Објава коју дели Manuel Santos Mercedes (@manuel.santosmercedes) дана 7. Сеп 2017. у 12:21 PDT

Miss Universe 2003 Amelia Vega from Dominican Republic 👑🇩🇴 . . #dominicanrepublic #missuniverse #missuniversedominicanrepublic #missuniverso #ameliavega #missdominicanrepublic #confidentlybeautiful . . #latina #dominican #latinamerica #northamerica #model #beautiful #beautyqueen #pageantgirls #pageant #sash #crown #smart #sexy #igers #igersdominicanrepublic #igersnorthamerica #instamood #instagood #instadaily #picoftheday #photooftheday #dominicanqueen

Објава коју дели Beauty Queen Lover💋 (@beautyqueen_lover) дана 30. Авг 2017. у 7:14 PDT

#MissDominicanRepublic2002 #MissUniverse2003 🇩🇴 🌷

Објава коју дели 🌺🥀 (@latinaunited) дана 1. Сеп 2017. у 8:15 PDT

Belleza de mujer 💕

Објава коју дели Reinas de belleza LATINAS💖 (@the.universe.beautiful) дана 30. Јун 2017. у 10:36 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.