Izvor: RTS, 15.Avg.2023, 18:25

Ал Хилал за Митровића нуди 53,4 милиона евра

Фудбалски клуб Ал Хилал понудио је Фуламу 46 милиона фунти (53,47 милиона евра) за српског репрезентативца Александра Митровића, преноси Скај Спортс.
Британски медији наводе да руководство Фулама разматра најновију понуду клуба из Саудијске Арабије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за српског фудбалера.
Челници лондонског клуба одбили су већ две понуде Ал Хилала од 25,5 и 30 милиона фунти за репрезентативца Србије. Фулам је наводно тражио 52 милиона фунти.
Познати италијански новинар и стручњак за фудбалске трансфере Фабрицио Романо тврди да се руководство Ал Хилала нада да ће Фулам да прихвати најновију понуду и да ће Митровић до краја недеље да потпише уговор са екипом из Саудијске Арабије.
Митровић није био у стартној постави Фулама прошлог викенда на мечу првог кола Премијер лиге против Евертона, а ушао је у игру у 58. минуту.
Митровић (28) је члан Фулама од 2018. године, а пре тога је играо за Њукасл, Андерлехт, Партизан и Телеоптик.
Он је прошле сезоне одиграо 28 утакмица за Фулам и постигао је 15 голова. За репрезентацију Србије наступио је на 81. мечу и постигао је 52 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.