Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 12:25

Мијатовић: Концентрација мора бити на високом нивоу 40 минута

Тренер кошаркаша Борца Дејан Мијатовић изјавио је пред утакмицу са Хелиосом да његов тим мора током целог меча да игра са високом концентрацијом.
Кошаркаши Борца данас од 18 часова дочекују екипу Хелиоса у првој утакмици баража за опстанак у регионалној >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << АБА лиги.

"У Подгорици смо направили значајан корак, јер смо успели да избегнемо директно испадање из такмичења. Били смо на најтежем могућем испиту, тако да честитам момцима на обављеном послу. Али морамо да архивирамо Будућност, јер нам следи бараж, тако да главни посао тек креће", истакао је Мијатовић.
Тренер тима из Чачка осврнуо се на квалитете противника.
"Хелиос је екипа која је, уз Крку, доминирала АБА 2 лигом. Хелиос је заслужено играо финале, у ком је једна лопта све одлучила. Не би било незаслужено да је Хелиос славио, био је заиста сјајан. Реч је о одличном тиму, атлетски је врло снажан, а има одличну спољну линију. Игра брзо и одлучно у транзицији", изјавио је Мијатовић.
Додаје да његову екипу очекује много рада у одбрани.
"Што се тиче напада, морамо бити веома дисциплиновани. Морамо паметно тражити тачке где ћемо нападати Хелиос. Прва утакмица игра се у Чачку, што за нас има велики значај. Тако да смо веома усмерени на меч, а током свих 40 минута концентрација мора бити на високом нивоу", закључио је тренер Борца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.