Izvor: RTS, 17.Okt.2023, 22:32

Кајл Хајнс одиграо 393 утакмице у Евролиги

Кајл Хајнс кошаркаш Олимпије из Милана у мечу са Олимпијакосом одиграо је 393 утакмицу у Евролиги што га ставља на прву позицију по броју наступа у најелитнијем кошаркашком такмичењу.
Хајнс је у дуелу Олимпије и Олимпијакоса стигао до првог места >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << листе по броју наступа у Евролиги.
Центар италијанског тима од почетка каријере игра у Европи. Наступао је за Вероли, Брозе Бамберг, Олимпијакос, ЦСКА из Мосве, а од 2020. године брани боје Олимпије из Милана.
Хајнс је познат по својој скочности и атлетским способностима јер је један од ретких кошаркаша који је са висином 1,98 играо центра и био један од најбољих кошаркаша на позиџији.
Американац је у каријери освојио четири титуле Евролиге, две у дресу Олимпијакоса и две у дресу ЦСКА.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.