Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 13:18

Топић у поразу Звезде од Реала убацио 39 поена на јуниорском турниру у Каунасу

Млади кошаркаши Црвене звезде поражени су од екипе Реала 85:81 (20:24, 34:20, 18:8, 13:29) у мечу првог кола групе А на јуниорском турнире Евролиге који се игра у Каунасу.
Јуниори Звезде успели су да надокнаде 20 поена заостатка, изборе трилер завршницу, али је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Реал ипак изашао као победник.
Најефикаснији у екипи Црвене звезде био је Никола Топић који је постигао 39 поена за 38 минута на терену. Он је имао и шест скокова и осам асистенција.
Млади кошаркаш Црвене звезде имао је индекс корисности 48.
Други најефикаснији у редовима Звезде био је Пета Авлијаш са 10 поена. У екипи Реала најбољи је био Уго Гонзалез са 24 поена.
Кошаркаши Црвене звезде играће сутра са Барселоном од осам часова, а у суботу у исто време са екипом Панатинаикоса. У групи Б се налазе Мега, Хувентуд, Жалгирис и "Некст џенерејшн тим".
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.