35 godina čekanja i ništa, otkazana još jedna trka F1!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 14:20

35 godina čekanja i ništa, otkazana još jedna trka F1!

Trka bez navijača ne vredi.

Trka u Holandiji je ove godine trebalo da se nađe u kalendaru Formule 1 prvi put posle 35 godina.

Trebalo je da se vozi na legendarnoj stazi Zandfort, gde je Velika nagrada Holandije poslednji put održana 1985. godine kada je trijumfovao Niki Lauda.

Kako je rekao sportski direktor trke Jans Lamers, odluka o tome da se trka ne održi doneta je u konsulacijama sa Formulom 1 jer nije bilo moguće održati trku sa navijačima.

"Radovao sam se 35 godina ovom trenutku, ali mogu da sačekam još godinu dana", rekao je Lamers.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OTKAZANE JOŠ DVE TRKE: Ništa od Velike Britanije i Australije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 11:06

Nisu mogle da budu uvrštene u izmenjeni kalendar...Moto GP šampionat doživeo je novi udarac pošto su zvanično otkazane Velike nagrade Velike Britanije i Australije koje su trebale da budu vožene na Silverstonu i Filip ajlendu... - Svetska automobilska industrija i Dorna sa žaljenjem objavljuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.