Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 12:12

Борковић најавио јубиларну 30. сезону у каријери: Циљ је пласман у финале

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић наредне сезоне, јубиларне 30. у његовој професионалној каријери, учествоваће у новоформираном такмичењу "ТЦР Ворлд ранкинг", али са истим амбицијама и жељом да избори пласман у финале.
"Нови је формат >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << такмичења, сличан АТП туру, учествује 1.000 возача из целог света, у различитим дисциплинама, а 60 најбољих такмичара стиће ће до финала у Макау, у новембру, што је свакако мој циљ", изјавио је Борковић на конференцији за медије.

Борковић ће се иницијално такмичити у ТЦР Европа, за тим "Target Competition", возиће аутомобил Хјундаи, а три трке на којима ће учествовати су у оквиру Светског шампионата.
"Надам се да ћу што боље да представим и себе и Србију и да изборим финале", истакао је Борковић.
По распореду одржаће се седам тркачких викенда, односно укупно 14 трка, а прва је на програму наредног викенда у Португалу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.