Izvor: RTS, 29.Mar.2023, 17:29

Арсенал нуди 30 милиона евра Реалу за Дијаза

Челници Арсенала заинтересовани су за фудбалера Реала Браима Дијаза, који тренутно игра на позајмици у Милану, преносе италијански медији.
Челници лондонског клуба спремни су да за овај трансфер издвоје 30 милиона евра, пошто Реал не рачуна на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << повременог шпанског репрезентативца.
Дијаз (23) је ове сезоне одиграо 31 меч за екипу Милана и постигао је пет голова. Он је у Реал стигао 2019. године из Манчестер ситија, а онда је 2020. прослеђен на позајмицу у Милан.
Шпанском фудбалеру уговор о позајмици са италијанским клубом истиче 30. јуна ове године, a уговор са Реалом има до 30. јуна 2025. године.
Дијаз је прошао све омладинске селекције Шпаније, а одиграо је један меч за А репрезентацију.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.