Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 08:53

Муса: Напатили смо се, мислили смо да ће бити 3:0

Кошаркаш Реал Мадрида Џанан Муса навео је после пласмана на фајнал-фор да Партизан има сјајну будућност.
Кошаркаши Реала су после великог преокрета савладали црно-беле на свом терену 98:94 и славили са 3:2 у четвртфиналној серији.
"Партизан је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << невероватан. Морају бити поносни на сезону. Ни ми се нисмо надали да ће бити оволико тешко против њих. Знали смо да неће бити лако, али смо мислили да ћемо лакше проћи. На крају је било 50:50, још једном им честитам на сјајној сезони и надам се да се видимо и следеће године. Партизан има сјајну будућност испред себе и надам се да ће овако наставити", рекао је Муса.
Партизан је имао почетну предност од 2:0 после утакмица у Мадриду, Реал је успео да постане први тим који се вратио из тог заостатка.
"Када смо дошли у Београд рекли смо да ћемо дати све од себе и да ћемо играти као да нам је последње у животу. Вратило нам се то. Нисмо имали много филозофије. Нисмо много тога мењали, осим зонске одбране. Након што смо је променили, Партизан се није снашао у прве две утакмице, али ето на овом мечу су казнили све", навео је Муса.
Партизан је испустио две меч лопте на свом терен.
"У оном "паклу" победити две утакмице није једноставно. Поготово то урадити у два дана са оваквим тренером каквог они имају. На овом мечу је Пантер показао каква је величина од играча. Честитао сам му на свему што је урадио у овој серији. Били су ово сјајни мечеви, верујем да су гледаоци уживали и мислим да смо подигли популарност ове лиге", рекао је Муса и поновио да је мало ко очекивао овакав расплрет догађаја.
"Изгубити 3:2 од Реала. Па ево ја играм за Реал и не желим да нас превише нешто уздижем, али треба бити реалан, овај клуб је увек на фајнал-фору. Ми смо мислили да ћемо победити са 3:0, нажалост нисмо. Много смо се уморили, много смо се напатили. Рекао сам већ, утакмица је могла отићи и на другу страну али је отишла на нашу, на сву срећу. Желим срећу Партизану у плеј офу АБА лиге и надам се да ћемо се видети следеће сезоне у Евролиги", изјавио је Муса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.