Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 00:24

Број 29 Мајамију донео тријумф над Њујорком

Кошаркаши Мајами хита су победом над Њујорк никсима 105:86 вратили предност на 2:1 у другој рунди НБА плеј-офа.
Хит је искористио предност домаћег терена да дође до друге победе у серији. Вратио се Џими Батлер после одуства у другом мечу због повреде >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и то у свом препознатљивом стилу.
Састав Ерика Сполстре је изашао енергично и фокусирано, наметнуо ритам и дошао до убедљивог тријумфа. Занимљиво, у прве три деонице је екипа Хита убацила идентичан број поена - 29.
Батлер је носио Хит са 28 поена. Макс Струс га је пратио са 19 поена, Бем Адебајо је сотварио дабл-дабл од 17 поена и 12 скокова. Кајл Лаури је стао на 12 поена.
Код Никса је Џејлен Брансон убацио са 20 поена, Џош Харт је уписао на 15 поена, Ар Џеј Берет 14 Имануел Квикли 12 поена. Заказато је Џулијус Рендл са тек 10 поена, иако је ухватио 14 скокова.
Други сусрет у Мајамију игра се 9. маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.