Izvor: RTS, 14.Maj.2023, 14:46

Звезда позвала навијаче на прославу титуле 28. маја

Фудбалски клуб Црвена звезда позвао је све навијаче на прославу 34. титуле првака државе, која ће се одржати 28. маја на стадиону Рајко Митић, кад ће шестоструки узастопни шампион Србије у оквиру седмог кола плеј-офа Суперлиге дочекати Нови Пазар.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Тим поводом клуб се огласио саопштењем.

"Дошло је време да заједно прославимо успехе фудбалера најтрофејнијег и нама најдражег клуба, а управо то је пред нама 28. маја када ћемо дочекати Нови Пазар на стадиону који носи назив по првој Звездиној звезди - Рајку Митићу. Посета и подршка да ли на Маракани или гостујућим теренима никада није изостала, те смо уверени да ће навијачи Црвене звезде преплавити трибине стадиона где су најбољи стварани, а највећи падали.
Супериорно је изгледала Црвена звезда актуелне сезоне и сигурним корацима, шест кола пре краја такмичења, освојила 34. титулу првака државе. Уједно су наши првотимци остварили рекорд у виду шест узастопних освојених пехара намењених прваку, чиме се још једном потврдило да је ова генерација посебна.
На 35 одиграних утакмица у досадашњем делу шампионата - Звезда нема пораз, а статистика од 30 победа и пет ремија нас је довела до 95 освојених бодова. Тренутно смо на 24 бода разлике у односу на другог пратиоца на табели, а до краја сезоне су остала још само два дуела у Суперлиги Србије за црвено-беле момке који уз феноменалну игру коју приказују на травнатим површинама могу да стигну до троцифреног броја бодова и заврше сезону без пораза!
Уз то треба напоменути да је наш клуб најефикаснија екипа у шампионату са чак 93 постигнута гола, а са друге стране само 16 примљених што нас чини тимом који има најбољи напад и одбрану. Једноставно, "плесала" је Црвена звезда кроз домаће првенство ове сезоне и кроз бројне партије, голове, акције, асистенције, интервенције и бравуозне потезе донела радост свим звездашима.
Из тог разлога позивамо све којима су црвено-беле боје у срцу, да дођу на Маракану 28. маја и да на тај начин заједно прославимо титулу, те пошаљемо јасну слику у свет, а она гласи да Црвена звезда има најбоље навијаче на свету!
Величина клуба се огледа у снази његових навијача, а као што каже легендарни Дуле Савић: "Кад се једном заљубиш у Звезду, то је за цео живот!".
Звездаши видимо се на Маракани на прослави 34. титуле!", стоји у клупском саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.