Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 15:34

Спајић: Верујем да ће звездаши испунити Маракану 28. маја

Дефанзивац Црвене звезде Урош Спајић изјавио је за сајт клуба да му је драго што је по други пут обукао црвено-бели дрес, као и да верује да ће навијачи за прославу титуле 28. маја испунити Маракану.
Фудбалери Црвене звезде су освојили 34. шампионску >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << титулу у првом колу плеј-офа, пошто су победили екипу ТСЦ-а са 4:1.
"Јако сам срећан што сам се опоравио и што је повреда прошлост. Веома ми је драго што сам се вратио управо у Звездином дресу и што се утакмица играла на Маракани. Био сам усхићен, једва сам чекао да истрчим на терен, поготово што је то код куће, где је најмилије. Постигао сам леп гол и веома сам срећан због чињенице да се тако све одиграло, пред нашим навијачима и мојом породицом. Претходних годину дана ми је прошло кроз главу у том моменту, али сам осетио и позитивну енергију којом ћу се водити", истакао је Спајић.
Искусни штопер додаје да му је недостајало играње пред навијачима Црвене звезде.
"Осетио сам од првог тренутка конекцију између навијача и мене. Додатна су ми мотивација да будем прави, 100 посто спреман и да кад год будем играо, будем на свом нивоу, као и да бележимо најбоље могуће резултате што је и најважније. Драго ми је што сам се вратио, све је неупоредиво и на вишем нивоу у односу на оно када си у иностранству. Надам се да ћу својим партијама пружати задовољство свим навијачима, трудићу се, радити на себи као и до сад. Са нестрпљењем чекамо и прославу титуле која је планирана за 28. мај. Позивам навијаче да дођу у што већем броју. Тешко је време, али ћемо се ми потрудити да свима који дођу на Маракану уприличимо лепе тренутке. Наравно није нам лако да играмо у овој ситуацији, али даћемо све од себе да звездаши који ће сигуран сам добро испунити стадион задовољни оду са Маракане", закључио је Спајић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.