250 hiljada za Jevtića

Izvor: B92, 23.Dec.2009, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

250 hiljada za Jevtića

Prema pisanju 'Novosti' Crvena zvezda će, ukoliko to bude želela, morati da plati 250 hiljada evra Genčlerbirligiju za otkup ugovora Aleksandra Jevtića.

"Uprava zna moju želju i ostaje da do 1. aprila, kada je rok, otkupi moj ugovor. Postoji obostrana želja i interes, a kada je tako dogovor će brzo pasti. Nije potrebno da ističem šta mi znači Zvezda i koliko mi je srce puno što sam u klubu gde sam proveo detinjstvo uspeo da se potvrdim.

Voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih da ostanem još godinu i po dana, da osvojim trofeje i tek onda odem u pečalbu", rekao je Jevtić.

jevtić je u jesenjem delu šampionata postigao devet golova za najtrofejniji srpski tim.

„ Ako me zdravlje posluži, trebalo bi da premašim moj prosek od desetak golova. Zvezdu očekuje teži posao na proleće, svi će želeti da nas sruše. Ali, neće moći. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo titulu - kaže treći strelac ekipe."

Mugoša i Đorđević već potpisali

Crvena zvezda dobila je u sredu prva dva planirana pojačanja: pristupnice su pre podneva i promocije kalendara na „Marakani" potpisali vezista čačanskog Borca Marko Mugoša i desni bek Novog Pazara Bojan Đorđević.

„ Završili smo posao i u četvrtak ćemo ih predstaviti javnosti . Činimo sve da u toku dana završimo i ostale planirane transfere kako bi u petak i oni izašli pred novinare. Sa Zemunom smo se načelno dogovorili oko golmana Kirovskog, ostalo je samo da preciziramo detalje", potvrdio je u sredu sportski direktor crveno-belih Ivan Adžić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.