Izvor: RTS, 23.Jan.2024, 20:59

Кошаркаш Кливленда Тристан Томпсон суспендован на 25 утакмица

Кошаркаш Кливленда Тристан Томпсон суспендован је на 25 утакмица због кршења програма о спречавању употребе забрањених супстанци, објавила је НБА лига. 
Искусни кошаркаш је био позитиван на "ибутаморен" који поспешује хормоне раста и недозвољен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је јер доводи до повећања мишићне масе, саопштила је НБА лига.

Априла прошле године, НБА је прекинула тестирање играча на марихуану. У међувремену су настављена тестирања на супстанце које утичу на побољшање перформанси играча.
Тристан Томпсон ове сезоне просечно бележи 3,8 поена, 3,9 скокова и 1,1 асистенцију по утакмици.
Са Кавалирсима је у сезони 2015/16. освојио НБА прстен, а током каријере је играо и за Бостон, Сакраменто, Индијану, Чикаго и Лејкерсе.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.