Izvor: RTS, 16.Jun.2023, 18:10

Џа Морант суспендован са 25 наредних утакмица

Дисциплинска комисија НБА лиге саопштила је да је казнила кошаркаша Мемфиса Џа Моранта са 25 мечева суспензије пошто се недавно на Инстаграму снимао са пиштољем.
Џа Морент важи за једног од најперспективнијих играча у НБА лиги и једно време је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << био конкурент и за МВП трофеј али је свијим понашањем ван терена чак довео читаву каријеру у питање.

На жалост све више је у јавности познат више по инцидентима него по спортским потезима, а ово му је друга казна НБА лиге због појављивања његових снимака са пиштољем у јавности.
Предходно су се у марту појавили снимци из једног кафића, због чега је био суспендованна осам утакмица неиграња али му то није било довољно, па су се недавно појавили и нови снимци.
НБА лига има нулту толеранцију према оваквом понашању и пошто је поновио прекршај, комисија му је изрекла знатно увећану казну због које ће прпустити 25 мечева на почетку нове сезоне.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.