Izvor: RTS, 12.Jan.2024, 00:16

НБА казнила Рајаковића 25.000 долара после гласних жалби на суђење

НБА је казнила тренера Торонта Дарка Рајаковића са 25.000 долара од стране НБА лиге због критиковања судија после пораза од Лос Анђелес лејкерса, саопштио је потпредседник најјаче лиге на свету Џо Думарс.
Рајаковић је непримерене коментаре на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << рачун судија дао после пораза Торонта од  Лејкерса (131:132), пошто је домаћем тиму суђено чак 23 слободна бацања у последњој деоници, наспрам тек два тиму из Канаду у том периоду.
"Нечувено! Ово је срамота за судије и за лигу. Двадесет и три слободна бацања за њих и само два за нас у четвртој деоници. Како онда да играш утакмицу? Разумем да они имају ол-стар играче, али и ми имамо звезде. Како је могуће да Скоти Барнс, који је ол-стар потенцијал, сваки пут кад иде ка кошу не добије фаул, а не флопује, већ иде пуном снагом да извуче фаул? Како је то могуће? Објасните ми! Ако је тако, дајте им победу. Не морамо ни да се појавимо. Ово нам се не дешава први пут. Скоти Барнс ће бити ол-стар, лице ове лиге. Током целе сезоне се дешавају ове бесмислице", изјавио је Рајаковић између осталог.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.