Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 20:47

Надал и Алкараз честитали Новаку 23. гренд слем титулу

Шпански тенисери Рафаел Надал и Карлос Алкараз упутили су честитке Новаку Ђоковићу након освајања 23. гренд слем титуле у каријери.
Новак Ђоковић је у три сета савладао Каспера Руда, 7:6, 6:3, 7:5 и тако дошао до рекордне 23. гренд слем титуле у каријери, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << треће на Ролан Гаросу.

"Честитке на овом невероватном достигнућу. 23 је број који је пре неколико година било немогуће и замислити, а ти си до њега стигао! Уживај са својом породицом и тимом", написао је Рафаел Надал на Твитеру.
Надал је до сада у каријери освојио 22 гренд слем титуле, а од тога чак 14 на Ролан Гаросу, ове године пропустио је такмичње на Отвореном првенству Француске због повреде.
Поред Надала и Карлос Алкараз је честитао Ђоковићу. 

"Честитке на новом рекорду", кратко је написао Алкараз.
Ђоковић је у полуфиналу овогодишњег Ролан Гароса савладао Алкараза са 3:1 у сетовима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.