Izvor: RTS, 16.Avg.2023, 07:16

Манчестер сити и Севиља у дуелу за трофеј Супер купа (21.00, РТС1)

Фудбалери Манчестер сити и Севиље, два најуспешнија тима у Европи прошле сезоне, надметаће се за елитног европског фудбалског трофеја. Утакмица у Атини на стадиону Караискаки почиње у 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а.
Два најуспешнија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тима у Европи прошле сезоне, победник лиге шампиона Манчестер Сити и освајач лиге Европе Севиља, после летње паузе и припрема улазе у дуел са великим амбицијама.

Биће то дуел два најуспешнија тима у Европи прошле сезоне и својеврсна ревија фудбала.
Манчестер је тим великих звезда попут Халанда, Де Брујнеа, Фодена... а на другој страни Севиљу, која је рекордер у освајању лиге Европе са седам трпфеја, предводе звезде ветерани попут Наваса и Ракитића.
Тим из Андалузије је освојио један трофеј Уефа Суперкуп Европе 2006. када је победио Барселону са 3:0, а Манчестер ситију је ово први наступ у овом надметању јер су ове године тек први пут и освојили Лигу шампиона.
Сити је добро отворио Премијер лигу, победом над Барнлијем са 3:0, док је Севиља стартовала у Ла лиги поразом од Валенсије са 1:2.
Утакмица Манчестер ситија и Севиље у Атини почиње у 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.