Izvor: RTS, 19.Sep.2023, 05:27

Звезда против првака Европе почиње наступ у Лиги шампиона (21.00, РТС1)

Фудбалери Црвене звезде први меч у Групи Г Лиге шампиона играју против Манчестер ситија. Утакмица између првака Старог континента и шампиона Србије игра се од 21.00 час, уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Текстуални пренос меча и кретање резултата можете >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пратити на нашем порталу.
Жреб је био немилосрдан према Црвеној звезди када је одлучио да први противник у Лиги шампиона буде прошлосезонски освојач "ушатог" пехара - екипа Манчестер ситија.

Црвено-бели са великим амбицијама и знатно појачани улазе у нову сезону елитног такмичења, где ће играти против најбољих европских екипа, после три године одсуства из елите.
Барак Бахар на располагању има велики број квалитетних играча, вероватно не превише уиграних, а утакмица против "грађана" Пепа Гвардиоле могао би бити добар показатељ где се црвено-бели налазе у овом тренутку у дуелу са најбољим међу најбољима.
Истина, тренер Ситија најавио је да неће против Црвене звезде извести најјачи састав, што због великог броја утакмица, толико и због неколицине повређених играча. али то никако не умањује квалитет шампиона Енглеске и Европе.
Добра ствар за црвено-беле што у утакмици на "Етихаду" немају шта да изгубе. Сви су некако већ уписали Ситију три бода, а без обзира на несумњив квалитет шампиона Европе - добијене утакмице је најтеже играти.
Дуел између Манчестер ситија и Црвене звезде на програму је од 21.00 час, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.
Текстуални пренос меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.