Izvor: RTS, 19.Avg.2023, 16:20

Романо: Митровић у Ал Хилалу до 2026. године

Новинарски инсајдер Фабрицио Романо наводи на Твитеру да је Александар Митровић договорио услове сарадње са Ал Хилалом из Саудијске Арабије.
Митровић је пропустио друго коло Премијер лиге, јер није био у протоколу за меч против Брентфорда, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а Романо наводи да је српски репрезентативац добио "зелено светло" од Фулама за прелазак у Ал Хилал.

"Трогодишњи уговор је договорен пре неколико недеља за пакет вредан више од 50 милиона евра. Документи се проверавају да би били потписани, лет је резервисан вечерас после лекарског прегледа у Паризу. Уговор до 2026. године", написао је Романо на Твитеру.
Митровићу ће у Ал Хилалу саиграчи бити Сергеј Милинковић-Савић и Нејмар који је недавно договорио сарадњу са тимом из Саудијске Арабије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.