Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 11:13

Фифа представила у Лос Анђелесу лого Светског првенства 2026.

Међународна фудбалска федерација (Фифа) представила је ноћас на свечаности у Лос Анђелесу лого за Светско првенство 2026. године.
У саопштењу Фифа се наводи да су догађају, између осталих, присуствовали председник Фифа Ђани Инфантино и некадашњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фудбалер Роналдо, који је са селекцијом Бразила освојио две титуле првака света.

СП 2026. биће одржано у 16 градова широм Сједињених Америчких Држава, Канаде и Мексика, а на такмичењу ће по први пут наступати 48 репрезентација.
"Три земље и цео континент ће заједно рећи: Уједињени смо да пожелимо добродошлицу свету и пружимо највец́е, најбоље и најинклузивније СП у историји. СП 2026. ће омогуц́ити организаторима и учесницима да испишу своју страницу у историји Фифа Мундијала", рекао је Инфантино.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.