Izvor: RTS, 07.Feb.2024, 18:52

Београд домаћин Конгреса Уефа 2025.

На састанку Извршног комитета Уефа који је одржан у престоници Француске, донета је одлука да Београд буде домаћин наредног Конгреса Европске фудбалске уније.
Наредни Уефин конгрес заказан је за 3. април 2025. године.
"Ово је још једно у низу признања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и потврда дубоког поштовања и поверења које Уефа има према српском фудбалском савезу. Уједно и прилика да Србија покаже своју способност организације и гостопримства на међународном нивоу", пише у саопштењу ФСС-а.
Из Фудбалског савеза наводе да Конгрес Уефа није само централни догађај у европском фудбалском календару, већ и важна платформа за доношење кључних одлука и дефинисање будућности европског фудбала.
Одлука са Извршног комитета биће званично усвојена у четвртак на Конгресу Уњњфа који се одржава у Паризу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.