Izvor: RTS, 12.Jun.2023, 16:35

Гвардиола остаје у Манчестер ситију до јуна 2025. године

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола одлучио је да напусти енглески фудбалски клуб у јуну 2025. године, преноси И-Ес-Пи-Ен.
Гвардиола је Манчестер сити преузео 2016. године, а са енглеским клубом освојио је 14 трофеја. Манчестер сити је пре два дана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << први пут у историји освојио Лигу шампиона, пошто је у финалу савладао Интер 1:0.
И-Ес-Пи-Ен подсећа да шпански тренер има уговор са Манчестер ситијем до 30. јуна 2025. године.
"Гвардиола још није донео одлуку о својој дугорочној будућности, али планира да још две сезоне буде менаџер Ситија. Његов наредни посао би могао да буде на позицији селектора, пошто је у клупском фудбалу освојио све трофеје. Он не жели да продужи уговор са Манчестер ситијем без обзира на богату финансијску понуду", наводи И-Ес-Пи-Ен.
Гвардиола је пре Манчестер ситија тренирао Бајерн и Барселону.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.