Izvor: RTS, 07.Dec.2023, 17:54

Надал: Постоји могућност да ц́е ми 2024. година бити последња у каријери

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да постоји могућност да ће му 2024. година бити последња у играчкој каријери.
Надал је крајем новембра објавио на друштвеним мрежама свој повратак на терен који је заказао за прву недељу јануара 2024, када је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на програму турнир у Бризбејну.

Последњи пут Шпанац је играо на Аустралијан опену у јануару ове године, када је у другом колу изгубио од Мекензија Мекдоналда.
"Наравно да сам често мислио да нема смисла поново се такмичити. Борио сам се и одржавао сам илузију све време. Имао сам праве људе око себе као и увек током своје каријере...Људе који желе да ме виде како играм су имали утицаја. Постоје добре шансе да ц́е ми 2024. бити последња година, без сумње", објавио је Надал на свом Твитер профилу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.