Izvor: RTS, 09.Jan.2024, 23:52

Циципас: Ђоковић игра боље него 2020. године

Грчки тенисер Стефанос Циципас изјавио је да српски тенисер Новак Ђоковић константно напредује и да игра боље него 2020. године.
Ђоковић и Циципас ће се можда састати на Аустралијан опену који почиње 14. јануара, док је жреб заказан за три сата у ноћи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << између среде и четвртка.
"Новак константно напредује, сада је то бољи Новак Ђоковић него 2020. Против Новака мора да се буде у најбољој могућој форми, нема никаквих изговора. Не може да се глупираш макар један једини поен, ниво концентрације мора да буде највиши могући. Тешко му је некада одговорити и наћи неко решење јер има доста различитих стратегија, а истовремено игра једноставно, не компликује превише", истакао је Циципас за Гардијан.
Додаје да је Ђоковићева флексибилност невероватна.
"Али и прецизност његових удараца. Није највиши на "Туру", али је опет један од најбољих сервера. Када играмо против Новака, знамо да је тако, али свеједно углавном не можемо ништа да учинимо", закључио је Циципас.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.