Izvor: RTS, 11.Feb.2024, 14:34

Црвена звезда: Против Вождовца највећа посета на пролећним премијерама на "Маракани" од 2012. године

 Посета на мечу против Вождовца од 26.340 људи је највећа посета Црвене звезде у последњој деценији када је реч о првим пролећним утакмицама на Маракани, саопштио је данас фудбалски шампион Србије.
Црвена звезда је у суботу на свом терену победила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Вождовац 2:1 у мечу 20. кола Суперлиге Србије.
Црвено-бели наводе да су навијачи Звезде препознали тренутак и подржали тим на најбољи могући начин. Овом мечу присуствовало је 26.340 навијача.
"Звезда је пролећни део сезоне започела на најбољи могући начин. Навијачи су препознали тренутак и чак 26.000 људи је дошло да поздрави Звездин тим на старту пролећног дела сезоне, што се у последњој деценији није десило ниједном. Само једном је Звезда у 21. веку имала већу подршку на пролећној премијери на Маракани, када је против Спартака дошло 41.250 људи", саопштено је из Црвене звезде.
Црвено-беле је трећег марта 2012. године на мечу против Спартака (1:0) бодрило 41.250 навијача. Црвена звезда се тренутно налази на другом месту на табели Суперлиге Србије са 49 бодова.
"У још три наврата је на првим пролећним утакмицама на Маракани бивало више од 20.000 људи - 128. вечити дерби (25.000) и два пута против Војводине (22.364 и 20.118). Препознала је Звездина публика потенцијал овог тима и желела је да то покаже и на делу, а верујемо да ће посета на Маракани и у наредним утакмицама бити огромна, јер циљ је јасан - освајање 'дупле круне'. Потребан нам је 12. играч", закључује се у саопштењу.
Црвена звезда ће у наредном колу СЛС гостовати Новом Пазару.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.