Izvor: RTS, 12.Feb.2024, 14:12

Стефан Миљеновић МВП 20. кола АБА лиге

Кошаркаш Меге Стефан Миљеновић проглашен је за најкориснијег играча (МВП) 20. кола АБА лиге, саопштено је на званичном сајту регионалног такмичења.
Кошаркаши Меге победили су у Београду екипу Морнара резултатом 101:87 у 20. колу регионалне лиге.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Миљеновић је на терену провео нешто више од 32 минута, а за то време постигао је 16 поена и имао десет скокова, седам асистенција и три украдене лопте, уз индекс корисности од 31.
У саопштењу АБА лиге се наводи да је Миљеновић имао трећи индекс корисности иза кошаркаша Морнара Маркуса Витерса (38) и играча Борца Роналда Сегуа (37).
Кошаркаш Студентског центра Матео Дрежњак такође је имао индекс корисности 31.
"Миљеновић је проглашен за МВП 20. кола пошто је водио свој тим ка новој победи и био је у врху по појединачној статистици, а провео је мање времена на терену од Дрежњака", наводи се на сајту АБА лиге.
Кошаркаши Меге се тренутно налазе на седмом месту на табели АБА лиге са по 10 победа и пораза. Мега ће у наредном, 21. колу регионалног такмичења, гостовати Крки.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.