Izvor: RTS, 16.Jun.2023, 09:24

"Орлови" против Јордана у Бечу се спремају за Бугарску (20:30ч, РТС 1)

Фудбалска репрезентација Србије од 20:30ч против Јордана игра пријатељски меч против у Бечу.
Ривал који није високог реномеа, али је ривал који ће послужити као добра припрема и такмичарски тренинг пред далеко важнију утакмицу у Бугарској.
Стојковић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за два меча који предстоје нашем фудбалском тиму нема на располагању неколицину стандардних репрезентативаца, па ће утакмица са селекцијом са Блиског истока бити права прилика да види на кога може да рачуна у борби за бодове на путу ка шампионату у Немачкој следећег лета.
"Против Јордана  прво желим да се нико не повреди, а онда и да одиграмо један добар меч. Без обзира што је пријатељска утакмица, важно је да оставимо добар утисак, а онда и да победимо. Због грба и дреса, али и рејтинга. Желим да нагласим да ће доста играча добити прилику. Такође, исти тим неће играти овде и у Бугарској. Разлика је велика када се ради о важности та два меча. Понављам, доста играча ће добити минутажу, не причамо много о именима, само ћу рећи да ће Самарџић почети меч, Јовановић и Јовељић, који су класични нападачи, поделиће минутажу", истакао је Стојковић на конференцији за медије.
Стојковић је навео  ида је добро упознат са квалитетима Јордана.
"Јордан припада азијској групи, они су 84. на ранг листи ФИФА ранг листи. Информације које имам, играју са четири бека у последњој линији. Упознати смо са њиховим могућностима, најбољи играч им наступа у Белгији. Имамо довољно информација", навео је Пикси.
Утакмица се игра у петак на стадиону "Виола парк" у Бечу, почетак је у 20:30 часова и можете да га пратите путем директног преноса на РТС а, као и текстуално из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.