Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 22:41

Овације за Јудониса Хаслема - 20 година касније

Кошаркаш Мајамија Јудонис Хаслем одиграо је последњи меч у регуларном делу НБА сезоне у каријери, убацивши 24 поена у победи Хита над Орландом. Центар Мајамија, који игра своју 20. сезону, испраћен је овацијама домаћих навијача.
Јудонис Хаслем је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << легенда Хита, а крилни центар завршава своју 20. и последњу НБА сезону..
Хаслем је у победи Мајамија над Орландом одиграо последњу утакмицу у регуларном току НБА сезоне и то на какав начин - убацио је 24 поена и био најефикаснији појединац меча.
Хаслем игра за Мајами још од 2003. године, а прилику да се опрости од публике у Мајамију имао је захваљујући одлуци тренера Ерика Сполстре да одмори најважније играче пред плеј-ин НБА лиге.
Хаслем је добио овације у "Касеја центру" од готово 20.000 навијача Хита, који нису заборавили његов допринос у освајању три титуле шампиона НБА лиге (2006, 2012, 2013).
Мајами је завршио лигашки део такмичења на седмом месту на табели Источне конференције и за место у плеј-офу ће се борити са екипом Атланте.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.