Izvor: RTS, 26.Jul.2023, 16:47

Звезда дочекује Фјорентину у последњој припреми пред наредну сезону (20.00, РТС 1)

Фудбалери Црвене звезде на стадиону "Рајко Митић" од 20 часова дочекују италијанску Фјорентину у последњем припремном мечу пред почетак наредне сезоне. Дирекран пренос утакмице можете пратити на Првом програму РТС-а, a ток меча и кретање резултата и на нашем порталу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Барак Бахар у потпуности је променио изглед екипе откако је сео на клупу шампиона Србије. Направио је неколико великих и помало неочекиваних одлука међу којима су највећа одстрањивање великог броја играча из првог тима.
Нови стратег је пружио прилику великом броју младих фудбалера, и они су му узвратили на најбољи начин, добрим партијама.
Црвено-бели су од доласка израелског стручњака уписали шест узастопних победа и циљају седму.
Поред победа над Борцем из Бањалуке и Слободом из Ужица, екипа из Београда освојила је и Пари куп у којем је била боља од екипа Нефчија, Зенита и Фенербахчеа.
Утакмица са италијанским тимом права је прилика да се види колико је Звезда далеко од фудбала у Европи и колико је дорасла већим изазовима.
Дуел између Црвене звезде и Фјорентине игра се од 20 часова на стадиону "Рајко Митић" уз директан пренос је на Првом програму РТС-а.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.