Izvor: RTS, 10.Jun.2023, 10:12

Раднички 1923 се из Крагујевца сели у Доњу Трнаву

Фудбалери Радничког из Крагујевца наредне сезоне, након што крене реконструкција стадиона "Чика Дача", утакмице као домаћини играће на терену Спортског центра "Пампас" из Доње Трнаве.
"Заједничким ентузијазмом власника Спортског центра Пампас >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Братислава Милановића и генералног директора ФК Раднички 1923 Игора Конатара урађено је и прихваћено идејно решење за дораду Спортског центра Пампас, како би  испунио неопходне услове за такмичење у Суперлиги", саопштили су из клуба.
Раднички ће учинити све што је у његовој моћи да нову суперлигашку сезону започне на "Чика Дачи", да би се након почетка рушења стадиона, које се очекује на јесен, преселио у Доњу Трнаву, поручили су из Крагујевца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.