Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 13:23

Дејан Трифковић суди 170. "вечити” дерби Партизан - Црвенa звездa

Београдски судија Дејан Трифковић биће главни арбитар на дерби мечу 32. кола фудбалске Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде, саопштено је на званичном сајту ФСС.
Трифковић ће по први пут у каријери бити главни судија на "вечитом” >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дербију. Његови помоћници биће Светозар Живин и Горан Бељин.
За четвртог арбитра је одређен Марко Ивковић, док је посматрач суђења Дејан Димитријевић. У ВАР соби биће Павле Томић и Милован Ристић.
Партизан и Црвена звезда играће у среду од 18.30 часова на стадиону у Хумској у мечу другог кола плеј-офа СЛС. Ово ће бити 170. "вечити дерби", а биће одигран без присуства навијача.
Црвена звезда је прва на табели плеј-офа СЛС са 85 бодова и већ је обезбедила нову титулу у домаћем шампионату. Партизан је четврти са 57 бодова.
Ово ће бити трећи овосезонски "вечити” дерби. У првом мечу у сезони одиграном у августу прошле године на стадиону Партизана било је 1:1, а Црвена звезда је почетком марта на свом терену славила са 1:0.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.