Izvor: RTS, 18.Jan.2024, 00:33

Партизан и Мега Милојевићу у част - бесплатан улаз на српски дерби 17. кола АБА лиге

Кошаркаши Партизана и Меге одиграће у понедељак од 19.00 часова утакмицу 17. кола регионалне АБА лиге, а црно-бели су саопштили да ће, у част Дејану Милојевићу, улаз у "Штарк арену" бити бесплатан.
Кошаркашки тренер и бивши репрезентативац Дејан Милојевић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << преминуо је у 47. години од последица срчаног удара.
Испоставило се да се у 17. колу АБА лиге састају два клуба која су обележила Милојевићеву каријеру - Партизан за који је играо са великим успехом и Мега чији је тренер дуго био.
Црно-бели су саопштили да ће, Милојевићу у част, улаз у "Штарк арену" у понедељак бити бесплатан.
Црно-бели су позвали навијаче да на утакмицу дођу у црним мајицама или дуксерицама.
Дејан Милојевић је три сезоне заредом (2003/04, 2004/05. и 2005/06) био најкориснији играч регионалне АБА лиге - први пут у дресу Будућности, а наредна два као члан Партизана.
Са Милојевићем на клупи, Мега је у сезони 2015/16. стигла до финала АБА лиге, избацивши у полуфиналној серији екипу Будућности.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.