Izvor: RTS, 15.Okt.2023, 09:17

Рукометашице Србије у Анкари настављају пут ка Европском првенству (16.30, РТС2)

Женска рукометна селекција Србије у Анкари игра против Турске други меч квалификација за Европско првенство. Директан пренос је на Другом програму РТС-а од 16.30, кретање резултата пратите на нашем порталу.
Рукометашице Србије квалификације за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Европско првенство у Групи 6 почеле су убедљивим тријумфом над Бугарском, а сада их очекује дуел са Туркском.
Селектор Урош Брегар на располагању има подмлађени тим, али је оптимиста пред дуел у Анкари.
”Квалификације смо започели победом над Бугарском која нам много значи, јер смо наступили у потпуно новом саставу у односу на април и квалификационе мечеве за Светско првенство. Сада нас очекује веома тежак меч у Турској. Добро се познајемо, јер смо у претходна два квалификациона циклуса, као и на Медитеранским играма играли против Турске. Оне су искусан састав који има веома квалитетне играчице и у Анкари ће имати велику подршку навијача. Оно што мене радује је енергија коју смо ми показали против Бугарске у моментима када смо имали високу предност", рекао је Брегар.
Иако на располагању има знатно измењен састав у односу на нека претходна репрезентативна окупљања, Брегар је задовољан.
"Имамо ширину у ротирању играчица, младост и надам се да ћемо из утакмице у утакмицу играти све боље. Даћемо све од себе да остваримо и другу победу што би за нас у овом тренутку било од огромне важности и тако би у најпозитивнијој атмосфери сачекали почетак завршних припрема за Светско првенство”, рекао је Брегар пред меч са Турском.
Утакмица између Турске и Србије игра се од 16.30, узт директан пренос на Другом програму РТС-а.
Кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.