Izvor: RTS, 24.Jul.2023, 19:41

ФСС одузео лиценцу Колубари и избацио је у Српску лигу, Суперлига са 16 клубова

Фудбалском клубу Колубара одузета је лиценца и биће избачен у Српску лигу, одлучио је Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије (ФСС).
Одбор за хитна питања ФСС донео је одлуку о пооштравању правилника о лиценцирању који ће се убудуће примењивати, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а на основу тога Савез је Колубари одузео лиценцу због лажних података које је доставила.
Заједница ће Лазаревчане искључити из чланства, док ће их Етичка комисија суспендовати због кршења етичког кодекса.
Лазаревчани ће бити пребачени у трећи ранг такмичења, Суперлига као што је и планирано остаје са 16 клубова, а одлука како ће се попунити Прва лига Србије биће донета током недеље.
Колубара је раније кажњена са девет бодова због намештања резултата,а након што је Суд за спортску арбизражу у Лозани (ЦАС) смањио казну на шест бодова, ФСС је био принуђен да поново реагује како би се испунили услови за такмичење на свим нивоима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.