Izvor: RTS, 08.Jun.2023, 15:16

Ђоковић са Алкаразом у петак око 15 сати у дуелу за финале Ролан Гароса

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изаћи ће на терен у петак око 15 сати против Шпанца Карлоса Алкараза у полуфиналу Ролан Гароса, саопштили су организатори турнира. Овај меч је планиран као први дуел дана на терену "Филип Шатрије", а у другом полуфиналу снаге ће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одмерити Каспер Руд и Александер Зверев .
Уз борбу за пласман у финале турнира у Паризу, меч који многи сматрају финалом пре финала, има и посебан значај за оба тенисера.

Ђоковић и Алкараз су до сада играли само једном у полуфиналу мастерса у Мадриду 2022. године, када је био бољи Шпанац резултатом 6:7, 7:5, 7:6.
Ђоковић је прошле године у четвртфиналу Отвореног првенства Француске елиминисан од Шпанца Рафаела Надала, који је касније освојио Ролан Гарос..
Новак Ђоковић и Карлос Алкараз почеће дуел на терену "Филип Шатрије" око 15 часова, а у другом полуфиналном мечу састају се Норвежанин Каспер Руд и Немац Александер Зверев.
Ролан Гарос се игра за наградни фонд од 49,6 милиона евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.