Izvor: RTS, 01.Avg.2023, 11:56

Селектор Србије Ђовани Гвидети води у Фиренцу 14 играчица на мечеве са Италијом

Селектор женске репрезентације Србије Ђовани Гвидети одлучио је да у Фиренцу поведе 14 одбојкашица, које ће играти на пријатељским мечевима са Италијом, саопштио је данас ОСС.
Одбојкашице Србије ће у Фиренци у понедељак и уторак одиграти два пријатељска >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << меча са Италијом. Тим Србије ће у недељу отпутовати у Италију, а повратак је планиран за среду.
На списку се налазе: Техничари: Маја Огњеновић, Бојана Дрча.
Коректори: Тијана Бошковић, Ана Бјелица.
Либера: Теодора Пушић, Александра Јегдић.
Блокери: Јована Стевановић, Мина Поповић, Маја Алексић, Нена Куртагић.
Примачи: Бианка Буша, Сара Лозо, Катарина Лазовић и Александра Узелац. Одбојкашице Србије ће по повратку из Италије у Београду наставити припреме за предстојеће Европско првенство.
Србија ће на ЕП, које је на програму од 15. августа до трећег септембра, играти у групи А у Генту са Белгијом, Словенијом, Пољском, Украјином и Мађарском.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.