Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 12:52

Наполи одбио понуду Ал Хилала од 130 милиона евра за Виктора Осимена

Фудбалски клуб Наполи одбио је понуду Ал Хилала од 130 милиона евра за нигеријског нападача Виктора Осимена, преносе италијански медији.
Напуљ је проценио да је вредност њиховог играча знатно већа и тражио од челника Ал Хилала 200 милиона евра обештећења.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Осимен (24) је члан Наполија од 2020. године, а прошле сезоне је одиграо 39 утакмица и постигао је 31 гол и имао је пет асистенција у свим такмичењима. Он је прошле сезоне са Наполијем освојио титулу у Серији А.
Интересовање за нигеријског нападача су показали и ПСЖ, Бајерн и Манчестер јунајтед. Италијански медији наводе да ће Осимен и наредне сезоне највероватније играти за Наполи, пошто клуб из Напуља не одустаје од обештећења од 200 милиона евра за нигеријског нападача.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.