Сајам спорта и омладине од 13. октобра на Новосадском сајму

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2023, 15:31

Сајам спорта и омладине од 13. октобра на Новосадском сајму

Новосадски Сајам спорта биће одржан 13. октобра на Новосадском сајму, најављено је на данашњој конференцији за новинаре. Ове године сајам спорта обогаћен је новим сегментом –  Сајмом омладине, а целокупан догађај биће приређен у хали Мастер, Аули Новосадског сајма, Конгресном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << центру и на Мањежу Новосадског сајма. Фото: Град Нови Сад На данашњој конференцији говорили су:  Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину; Огњен Цвјетићанин, члан Градског већа за спорт и омладину; Мићо Радановић, председник Градског спортског савеза Новог Сада; Бојан Јапунџић, Савез удружења Новосадски омладински форум; Дејан Сувајџић, Коњички центар Новосадски сајам и Борис Надлукач, извршни директор за сајамску делатност Новосадског сајма.
Сајам спорта ће и ове године, пре свега, бити намењен деци школског узраста. У хали Мастер очекује се 127 излагача, а свој рад, кроз демонстрације активности и вештина, едукације, тренинге, али и званична такмичења, представиће бројни спортски клубови и савези. На мањежу Новосадског сајма биће одржан традиционални коњички турнир у трајању од три дана а у Аули Новосадског сајма реализоваће се различите активности и едукације учесника Сајма омладине. Покровитељи Сајма спорта и омладине су Град Нови Сад и Покрајински секретаријат за спорт и омладину, а суорганизатори Градска управа за спорт и омладину, Градски спортски савез, Савез за школски спорт Града Новог Сада као и Новосадски омладински форум.
Позив да присуствују овом јединственом догађају је упућен и познатим спортистима, са жељом да увеличају Свечано отварање, али и поделе своја искуства и савете пре свих, најмлађим будућим атлетама или рекреативцима.
Улаз на Сајам спорта, 13. октобра, као и претходне године, неће бити наплаћиван, а за најмлађе су припремљени бројни поклони и изненађења. Генерални спонзор је Глобос осигурање, а Спонзор јубилеја Новосадског сајма је Телеком Србија. Радно време Сајма спорта и омладине је од 9 до 18 часова.
Dom zdravlja „Novi Sad“ realizuje projekat „Prevencija gojaznosti i hipertenzije kod školske dece 2023“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам спорта и омладине од 13. октобра на Новосадском сајму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.