Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 13:09

Александра Крунић 126. тенисерка света, Ига Швјонтек и даље прва

Најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић напредовала је за једну позицију на најновијој ВТА листи. Прва је Пољакиња Ига Швјонтек.
Крунићева тренутно заузима 126. место на ВТА листи са 523 бода. Олга Даниловић је пала за једну позицију >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и сада је 136. тенисерка света са 498 бодова. Наталија Стевановић је напредовала за 17 места и тренутно је 186. са 357 поена, док је Лола Радивојевић 272. са 251. бодом.
У Топ 10 најбољих тенисерки света на ВТА листи није било промена. Прво место држи Пољакиња Ига Швјонтек са 8.975 бодова, док је друга Белорускиња Арина Сабаленка са 6.891, а трећа је Американка Џесика Пегула са 5.735.
Четврта је Унс Џабир из Туниса, а пета Францускиња Каролин Гарсија. Потом следе Американка Коко Гоф, Казахстанка Елена Рибакина, Рускиња Дарија Касаткина, Гркиња Марија Сакари и Чехиња Петра Квитова. Наредна WТА листа биће објављена за две недеље по завршетку турнира у Мадриду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.