120 minuta strepnje - zlato i nema vojske!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

120 minuta strepnje - zlato i nema vojske!

U Totenhemu su ovu utakmicu sigurno pratili uz mnogo pažnje...

Zvezda Totenhema i reprezentacije Južne Koreje "vanredno" je ovog leta zaigrao na Azijskim igrama u Indoneziji za mladu reprezentaciju (kao "vajldkard" igrač) svoje zemlje i sa njom je osvojio ovaj turnir nakon trijumfa nad Japanom - 2:1.

Finalni meč nije bio rešen u regularnih 90 minuta fudbala i usledili su produžeci, a tamo su se Južnokorejci bolje snašli.

Li Seung-Vo je posle odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << akcije nakon kornera u 93. minutu poentirao za veliko slavlje nominalnog domaćina ove utakmice, da bi Hvang Hi-Čan već u 101. duplirao prednost. Usledili su napadi Japana koji je preko Uede smanjio u 115, ne i napravio potpuni preokret.

Ne samo da su Južnokorejci osvojili zlatnu medalju nego će biti i "pomilovani" i ova generacija fudbalera neće morati da služi inače obavezni vojni rok!

Prema zakonu koji vlada u ovoj zemlji, svi muškarci moraju da odsluže gotovo dve godine vojnog roka (21 mesec) pre nego što proslave 28. rođendan (Son trenutno ima 26), pa je ovaj izuzetni sportski uspeh sigurno obradovao i Totenhem koji bi bio značajno oslabljen...

Son je bio veoma nervozan tokom čitavog turnira na kome je postigao samo jedan gol, ali je zato u polufinalu "kapitenski" asistirao u dva navrata, kao i u finalu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.