Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 10:57

Зинедин Зидан одбио 120 милиона евра за двогодишњи уговор са Ал Насром

Познати француски фудбалски тренер Зинедин Зидан одбио је понуду Ал Насра од 120 милиона евра за двогодишњи уговор са клубом из Ријада, преноси Марка.
Руководство клуба из Саудијске Арабије је прошле недеље сменило Рудија Гарсију, а на његово место >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << поставило је хрватског стручњака Динка Јеличића јер је Зинедин Зидан одбио њихову понуду.
Марка преноси писање медија из Ријада, који тврде да су челници Ал Насра нудили Зидану 120 милиона евра за двогодишњи уговор. Међутим, француски стручњак је одбио ову понуду, пошто планира на преузме неки велики европски клуб.
Зидан (50) је тренутно без ангажмана, а водио је Реал од 2016. до 2018. и од 2019. до 2021. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.