Izvor: RTS, 29.Okt.2023, 18:49

Красо: Уз навијаче смо јачи, биће наш 12. играч против ТСЦ

Фудбалер Црвене звезде Жан Филип Красо изјавио је након утакмице са екипом ИМТ-а, да су "црвено-бели" јачи уз навијаче који ће на утакмици са ТСЦ-ом бити 12. играч екипе.
Фудбалери Црвене звезде у суботу су победили екипу ИМТ-а резултатом 2:1, док у среду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1. новембра играју са екипом ТСЦ-а одложену утакмицу осмог кола.

"У кратком временском периоду смо одиграли два дуела, прво у Лиги шампиона, па потом и у првенству. Поред физичког умора морали смо да будемо на висини задатка против ИМТ-а, те је најважније да смо остварили победу. Одиграли смо добар меч, док је резултат могао да буде убедљивији на основу створених прилика", истакао је Красо за клупски сајт.
Додаје да ће против ТСЦ-а пуне трибине стадиона “Рајко Митић” бити од великог значаја за нови позитиван резултат.
"Од када сам стигао у клуб, фасциниран сам навијачима. Чујемо њихову песму на сваком стадиону, то кажем јер и када смо гости они су много гласнији у односу на друге гледаоце. Видели смо сви какву су атмосферу направили против ИМТ-а и то много мотивише. Уживам на терену играјући за Црвену звезду и нашег 12. играча. Међутим, немамо много времена за одмор, већ у среду играмо против ТСЦ. Дочекаћемо екипу која је трећепласирана на табели и наступа у Лиги Европе. Радујемо се правом фудбалском окршају, биће то европски дуел", закључио је Красо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.