Izvor: RTS, 28.Maj.2023, 11:46

Милица Мандић Ђуричић међу 12 најбољих у историји теквондоа

Двострука олимпијска шампионка Милица Мандић Ђуричић добила је велико признање Светске теквондо федерације, саопштио је ТК Галеб.
На гала вечери у Бакуу, пред свечано отварање Светског првенства, проглашени су најбољи на свим олимпијским и параолимпијским >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << турнирима од 2000. године када је теквондо ушао у званични програм Игара.
Милица Мандић Ђуричић је освојила златне медаље на ОИ у Лондону 2012. и Токију 2021. Њено име нашло међу 12 одабраних у историји спорта, који је Србији од независности донео најзначајнија олимпијска одличја.
У саопштењу ТК Галеб се наводи да је у име Милице Мандић Ђуричић признање примио њен тренер Драган Јовић. Она се присутнима на свечаности у Бакуу захвалила видео поруком. Светско првенство у биће одржано од 29. маја до четвртог јуна.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.