Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 12:59

ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз на мечу против Војводине за децу до 12 година

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће улаз за децу до 12 година старости на меч петог кола плеј-офа Суперлиге Србије против Војводине бити бесплатан.
Фудбалери Црвене звезде су већ освојили 34. шампионску титулу у првом колу плеј-офа, пошто >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су победили екипу ТСЦ-а са 4:1.
"Звезда наставља да мисли на најмлађе навијаче који редовно долазе на утакмице вољеног клуба и са трибине воде наше фудбалере до победе, па ће такав случај бити и у суботу, када ћемо поново капије Маракане отворити за све оне малишане којима је крв црвено-бела", стоји у саопштењу "црвено-белих".
У саопштењу клуба наводе да ће улаз за децу до 12 година бити бесплатан само у пратњи једне пунолетне особе.
"Из меча у меч, показујемо да је Маракана право место за породицу и да Црвена звезда управо негује такве вредности, тако да, нема сумње да је најбољи начин да проведете поподне ове суботе, управо такво, да дођете у своју другу кућу", стоји у саопштењу Црвене звезде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.