11. Trofej Novog Sada u ritmičkoj gimnastici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2022, 06:35

11. Trofej Novog Sada u ritmičkoj gimnastici

U subotu i nedelju 24.i 25. septembra biće održan 11. Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici "Trofej Novog Sada 2022” u Velikoj dvorani SPENS-a. Organizator ovog međunarodne gimnastičke manifestacije je Klub ritmičke gimnastike "Ritmika" iz Novog Sada.

Srpska Atina će ovog vikenda ugostiti više od 300 gimnastičarki iz 10 zemalja Evrope, od kojih će se oko 200 takmičiti u individualnom programu. Na Trofeju će Novi Sad ugostiti i 30 sportskih sudija, brojne trenere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šefove delegacija i druge goste.

“Takmičenje se održava u svim uzrasnim kategorijama. Ove godine nastupaju takmičarke iz 28 klubova Evrope, iz naše zemlje, Slovačke, Mađarske i Crne Gore. Na ovom “Trofeju Novog Sada” možemo dosta očekivati i od naših gimnastičarki pa će biti zaista napeto u iščekivanju ko će ove godine odneti “Trofej” – kaže Biljana Lučić Prostran u ime organizatora ovog takmičenja, inače i predsednica Kluba ritmičke gimnastike “Ritmika” iz Novog Sada.

Takmičenja se održavaju u individualnim i grupnim vežbama u subotu od 10 do 20 časova i 30 minuta i u nedelju od 10 do 17 časova.

Nadmetanja u individualnim vežbama A programa za seniorke i juniorke na programu je u nedelju od 14 sati. U nedelju pre podne nastupaju mlađe kategorije, dok u subotu na teren izlaze takmičarke u B programu i ekipe u grupnim vežbama.

Istočna tribina male sale SPENS-a u oba dana takmičenja slobodna je za ljubitelje ovog olimpijskog spota.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.